About

Over Thaise recepten

Op Thaise-recepten.nl worden alleen authentieke Thaise gerechten gepost. Hiermee willen we uw kennis laten maken met de echte authentieke Thaise keuken. Thaise keuken draait om het combineren van de smaken (zoet, zuur, bitter en zout en pikante sensatie), structuur en kleur in een gerecht en daar de juiste balans te vinden. Op Thaise-gerechten willen we deze graag met u delen. We wensen iedereen veel inspiratie, kookplezier en natuurlijk smakelijk eten!.

Authentieke Thaise recepten

Over Noi

De recepten op Thaise-recepten.nl worden geplaatst door Noi Pia-Ud. Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst.

Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“. Mocht u vragen hebben over een recept of een recept graag willen weten, neem dan gerust contact met Noi op. Noi zal dan het gerecht delen op Thaise recepten. Veel kookplezier gewenst!

Noi Pia-Ud