





Ingrediƫnten
- 500 gram pompoen
- 2 el olie
- 10 gram knoflook
- 50 ml bouillon water
- 2 eieren
- 1 tl Suiker
- 1 el lichte sojasaus
- 1 hand Zoete Basilicum
benodigdheden
- wokpan
- spatel
- snijplank
- mes
Instructies
- Maak de pompoenschoon door de schil af te halen en de pitten te verwijderen en snij het in stukjes van 2 cm dik. Pluk de basilicum bladeren.
- Plet de knoflook en verwijder de vellen.
- Verhit de wok met olie en bak de knoflook goud/bruin.
- Voeg de bouilon toe in de wok en laat het koken.
- Voeg de pompoen toe en doe deksel op. Laat het pruttelen voor 10 minuten. Test met een vork of het makkelijk door de pompoen gaat om te zien of die goed gaar is.
- Schuif alles aan een kant en bak de eieren andere kant. Als de eieren gaar zijn wok je alles door elkaar.
- Voeg zoete bassilicum toe en brengt het op smaak met sojasaus en suiker.
- Wok alles goed door elkaar voor 3 minuten