





Ingrediënten
- 200 ml Kokosmelk
- 50 gram tapioca bloem
- 200 gram Rijstbloem
- 2 el Suiker
- 1 tl zout
- 0,5 tl bakpoeder
- 25 gram witte sesamzaadjes
- 50 gram geraspte kokosvruchtvlees
- 2 stuks (baby) banaan bakbanaan kan ook
Benodigdheden
- 1 st frituurpan/pan
- 0,5 L frituur olie
Instructies
- Pel de banaan en snij ze 3 lange plakken.
- Meng de tapioca bloem, rijstbloem, bakpoeder, suiker, zout, sesamzaadjes, geraspte kokos vruchtvlees en kokosmelk in een kom samen. Paneer de banaan.
- Frituur het in een frituurpan/pan op 170 graden voor 5/10 minuten tot ze mooi goudbruin zijn.
- Laat de olie goed uitlekken
Notities
serveer tip: goed te combineren met vanille ijs en verse vruchten.