





Ingrediënten
- 4 takken (Thaise) basilicum geplukt
- 3 st Thaise peper fijn gehakt
- 2 tenen knoflook fijn gehakt
- 2 tl Suiker
- 3 el Oestersaus
- 2 el Olie
- 500 gr Beef gehakt
- 2 st Spaanse peper lang schuin snijden
- 3 st Kousenband in stukken van 3 cm snijnen
- Spiegelei 1 ei per persoon
Instructies
- Vijzel de Thaise pepers en knoflook in grove stukken. Of hak ze fijn.
- Doe de olie in de wok op middel vuur. Wok de peper en de knoflook tot ze geurig worden.
- Voeg de beef gehakt toe en wok tot het gaar is.
- Wok de schuin gesneden Spaanse peper, geplukte basilicum en kousenband.
- Breng het op smaak met oestersaus, vissaus en suiker.
- Serveer het met jasmijnrijst en spiegel ei