Hoi meng phu pad prik pao – Gewokte mosselen met peper, knoflook en basilicum

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Hoi meng phu pad prik pao - Gewokte mosselen met peper, knoflook en basilicum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min 20 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min 20 min
Hoi meng phu pad prik pao - Gewokte mosselen met peper, knoflook en basilicum
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min 20 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
10 min 20 min
Ingrediënten
  • 450 gr mosselen
  • 2 el nam prik pao chilli pasta
  • 1 hand Zoete Basilicum geplukt
  • 4 st lombokpeper lang schuin snijden
  • 2 tenen knoflook fijn gehakt
  • 1 tl Suiker
  • 3 el olie
  • 1 el vissaus
Instructies
  1. Week de mosselen in koud water en spoel goed af. Verhit de wok en doe de mosselen in de wok sluit de deksel voor 5 min tot dat alle mosselen open zijn. Doe vuur uit en zet ze apart.
  2. Verhit andere wok op middel vuur en voeg olie toe. Bak de knoflook, mosselen, chili pasta, suiker, vissaus en peper samen. Voeg zoete basilicum en wok nog voor 2 min. Zet vuur uit.

Written by

Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang in Thailand en is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst. Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“.