





Ingrediënten
- 200 gr kipdij- kipfilet plakjes
- 10 gr verse peper korrels
- 1 st lombok peper fijne reepjes
- 20 gr prik keng curry pasta
- 1 hand Zoete Basilicum geplukt
- 7 st Thaise Aubergine in 6 partjes
- 1 hand thaise kleine aubergine geplukt
- 3 st finger roots fijne reepjes
- 2 st kousenband in stukken van 3 cm
- 2 tl Suiker
- 3 el olie
- 500 ml Water/Boullion
- 1 el vissaus
Instructies
- Verhit de olie in de wok en voeg curry pasta toe op zacht vuur voor 3 min.
- Voeg dan kip toe en verhoog de vuur op middel/hoog vuur. Wok voor 5 min zodra de kip gaar is voeg dan alle Thaise aubergine, kousenband, verse peper korrels en finger roots toe. Voeg water toe en sluit de deksel. Breng op smaak met suiker en vissaus.
- Voeg aan het einde peper en zoete basilicum