





Ingrediënten
- 100 gr Kipdijfilet
- 100 gr Gamba's in stukjes gesneden
- 2 st Gedroogde shitakte champions 20 min in water kokend water
- 1 st Ei
- 1 pak Wonton vellen
- 4 st Koriander wortels
- 1 el Lichte soya saus
- 2 tl Sesam olie
- 2 tl Suiker
Instructies
- Week de shitake champion in water voor ong. 20 min.
- Snij de kip en Shitake champignons in kleine blokjes.
- Doe de kip, garnalen, shitake champignons en marinade in de mixer voor 1 min.
- Doe de vulling 1 theelepel in de midden van de wonton vel en vouw het in driehoek. Plakt het dicht met ei.
- Frituur het in hete olie (170 graden) en serveer het met de chilli saus.
Notities
Deze speciale hapje kan op meerdere manieren klaar gemaakt worden.
Gestoomd
Gefrituurd
Gekookt