Pad phak boeng fai deng – Gewokte morning glory

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Pad phak boeng fai deng - Gewokte morning glory
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
20 min
Pad phak boeng fai deng - Gewokte morning glory
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
20 min
Ingrediënten
  • 250 gram morning glory / kang kung wassen en in stukken van 5 cm snijden
  • 4 tenen knoflok geplet
  • 2 stuks lombok of rawit rood fijne reepjes
  • 1 el gefermenteerde sojabonen
  • 2 el oestersaus
  • 0,5 el Suiker
  • 2 el water
  • 1 el olie
Instructies
  1. Was de morning glory en snijd het in stukken van 5 cm.
  2. Verhit de wok met olie. Bak de knoflook op middelhoog vuur en voeg gelijk de morning glory toe.
  3. Breng op smaak met oestersaus en suiker en gefermenteerde sojabonen. Voeg water en peper toe.
  4. Doe het vuur uit.

Written by

Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang in Thailand en is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst. Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“.