Prik keng som – Zure curry pasta

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Prik keng som - Zure curry pasta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Prik keng som - Zure curry pasta
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Ingrediënten
  • 6 st gedroogde chili peper
  • 15 gr Sjalotjes fijn gehakt
  • 5 tenen knoflook fijn gehakt
  • 1 tl garnalen pasta
  • 5 st finger roots fijn gehakt
  • 1 tl zout
  • 150 gr garnalen voor gekookt voor 5 min
Instructies
  1. Meng alles in de vijzel en vermengt alle ingredienten fijn tot een gladde pasta.

Written by

Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang in Thailand en is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst. Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“.