Saus voor kip in pandan blad (Nam tjim kai ho bai tuy)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Saus voor kip in pandan blad (Nam tjim kai ho bai tuy)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties
4/6 personen
Porties
4/6 personen
Saus voor kip in pandan blad (Nam tjim kai ho bai tuy)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties
4/6 personen
Porties
4/6 personen
Ingrediënten
  • 50 ml Water
  • 5 el Suiker
  • 1.5 el Ketjap
  • 1.5 el Lichte sojasaus
  • 0.5 el zout
  • 0.5 el gebakken sesamzaadjes
Instructies
  1. Breng water aan de kook.
  2. Voeg suiker, ketjap, zout en lichte sojasaus toe en laat het zachtjes door borrelen tot de saus dik wordt.
  3. Voeg de gebakken sesamzaadjes toe. Laat het afkoelen voordat je serveert.

Written by

Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang in Thailand en is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst. Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“.