Yum Hed – Gemengde paddenstoelen salade

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Yum Hed - Gemengde paddenstoelen salade
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
10 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
10 min
Yum Hed - Gemengde paddenstoelen salade
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
10 min
Porties Prep Tijd
2 personen 10 min
Kook Tijd
10 min
Ingrediënten
  • 200 gr gemengde paddenstoelen geblancheerd
  • 40 gr selderij grof gesneden
  • 3 st lente ui in stukken van 3 cm snijden
  • 1 stuk sjalot fijne reepjes
  • 1 st tomaat of 5 Cherry tomaten
  • 1 hand koriander geplukt
yum dressing
  • 2 tenen knoflook fijn gehakt
  • 1 el palmsuiker geschaafd
  • 3 st koriander wortel fijn gehakt
  • 5 el limoensap
  • 5 el vissaus
  • 2 stuks rawit peper fijn gehakt
Instructies
  1. Maak de dressing in een kom. Vermeng alle ingrediënten van de yum dressing.
  2. Voeg dan de geblancheerde paddenstoelen, tomaten, sjalotjes, lente ui en selderij toe. Meng ze goed door elkaar.
Notities

Voor meer bite kan je ook geblancheerde gamba's en of kip/varkens gehakt toevoegen.

Written by

Noi is geboren in de noordelijke provincie Lampang in Thailand en is op haar 10e naar Nederland gekomen. In Nederland heeft Noi nooit de Thaise cultuur losgelaten en ging dan ook op Thaise dansles en leerde daarnaast al vroeg van haar moeder de Thaise kookkunst. Noi deelt graag haar kookkust met iedereen die hier een passie voor heeft en geeft Thaise workshops op locatie en aan huis met haar bedrijf “Thais koken met Noi“.